Chorizo-vodka pasta
(2-4 hengelle)
250 g pastaa, al denteksi keitettynä
70 g chorizo-makkaraa, suikaloituna
2 rkl oliiviöljyä
2 tl valkosipulia, raastettuna
¾ dl vodkaa
3½ dl kermaa
2 rkl tomaattipyreetä
1 rkl kapriksia
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 rkl basilikaa, silputtuna
Parmesanjuustoa
Suolaa
Pippuria
Sokeria
Lämmitä pannulla tilkka öljyä ja lisää raastettu valkosipuli.
Lisää vodka, tomaattipyree ja kerma. Anna kiehua noin 10 minuuttia niin, että
alkoholi haihtuu. Mausta seos sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää
keitetty pasta, chorizo, kaprikset ja mustat oliivit. Lopuksi lisää vielä
kirsikkatomaatit ja anna niiden pehmetä hieman, noin 1-2 minuuttia. Koristele
annos parmesanjuustolla ja basilikalla.
Alkuperäisessä ohjeessa oli lisäksi mustia oliivija 3 rkl, jos haluat niitä joukkoon, niin sekaan kapristen kaverina. Alkuperäisresepti on Sara La Fountainin blogista.
Jee, tätä täytyy testata!Näyttää tosi hyvältä!
VastaaPoistaTää oli helppo :) Myöskin melko nopea!
PoistaTaivaallista pastaa! Suurkiitos reseptistä! :)
VastaaPoistaOleva hyvä! Tässä itsekin olen ajatellut taas tehdä tätä joku päivä.
Poista