Täällä sitä istutaan viimeisellä Asklepios-luennolla, mahtavaa! Luentosarja on ollut melkoisen turha, ja kyllähän sitä olisi mukavampiakin tapoja viettää maanantai-iltoja. Ja koska luennon sisältö muuttui tänään eikä minun tarvitse kuunnella tätä alkuosiota, ajattelin päivittää blogia.
Tässä yksi viikonloppu tein nachogratiinin, kauan jo olen sitä halunnut testata. Vieraille kelpasi :)
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
rkl
öljyä
400 g naudan paistijauhelihaa
1
pussi texmex-mausteseosta
1
prk
(400 g) tomaattimurskaa
1
prk
(198/160 g) maissinjyviä
4 - 6
cheddarjuustoviipaleita
Lisäksi tietenkin nachoja.
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä kasarissa.
Lisää joukkoon jauheliha ja anna ruskistua.
Sekoita joukkoon mausteseos.
Lisää kasariin tomaattimurska ja valutetut maissinjyvät.
Reunalle voi laittaa muutaman nachon koristeeksi.
Gratinoi 200-asteisessa uunissa, kunnes juusto sulaa.
Dippaa maissitortilloja jauhelihaseokseen ja nauti.
Mä en saanut koko luennon aikana nettiä toimimaan, joten aika tuskaa oli istua siellä :)
VastaaPoistaHyvännäköistä tuo gratiini!
Oli muuten todella turhauttavaa kun netti katosi! Ei se kuitenkaan niin laadukas luento ollut, että olisi jaksanut kuunnella. Onneksi oli myös 3+1 -kuvasto mukana :)
Poista