Suklaalla ja mangolla
100 g voi/juokseva margariini
1 dl kaakaojauhetta
2 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl maito
100 g tummaa suklaata
100 g valkosuklaata
2 dl mustaherukoita
Kuorrutus
100 g valkosuklaata
100 g mangotuorejuusto
1 dl tomusokeria
Rouhi suklaat karkeaksi rouheeksi veitsellä.
Sulata voi. Sekoita joukkoon kaakaojauhe.
Riko kananmunat kulhoon. Sekoita joukkoon sokeri ja vatkaa kevyesti sekaisin.
Sekoita voi-kaakaoseos ja muna-sokeriseos.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinan joukkoon vuorotellen maidon kanssa.
Nostele suklaapalat ja mustaherukat taikinan joukkoon.
Laita taikinaa muffinsivuokiin niin, että vuokaan jää puolisen senttiä tilaa. Muffinsipelti on ehdoton! Pysyy muoto nättinä. Paista 25 min 200-asteessa. Saa jäädä sisältä hieman taikinaiseksi. Anna jäähtyä.
Sulata valkosuklaa. Jäähdytä kädenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon mangotuorejuusto ja tomusokeri, kunnes seos on tasaista.
Nostele kuorrutus pursotinpussiin tai vahvaan pakastepussiin, johon on leikattu kulmaan pieni reikä. Pursota kuorrutusta muffinsien päälle.
Suosittelen tekemään kuorrutusta tuplasatsin, itsellä ainakin loppui kesken. Tästä tulee noin 15 kakkua kupissa.
Ihan liian hyvännäkösiä!
VastaaPoista:) On kyllä aika herkkuja!
VastaaPoista