keskiviikko 22. elokuuta 2012

Haikeutta

Syksy tulee ja sen mukana muutosten tuulet. Opinnot ovat siinä vaiheessa, että ystäviä ja tuttuja valmistuu. Valmistumisen myötä jotkut palaavat kotikonnuilleen. Toiset taas ovat ahkeria ja jatkavat opintoja vielä muutamalla vuodella, kouluttautuvat lisää.

Kaksi rakasta opiskeluystävää kohtaavat nämä muutokset. Toinen on jo sanonut Turulle heipat ja jatkanut matkaa Joensuuhun opiskelemaan. Tänään heippasin toisen ja yhden ihanan kaksivuotiaan, jotka muuttavat Hämeenlinnaan.

Vuodet, neljä sellaista, ovat vierineet huimaa vauhtia! Muutos on hyvästä ja vie eteenpäin. Mutta tämä on myös haikeaa. Onneksi vain heipataan!

Nähdään taas!

4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia!

    Samoja fiiliksiä itselläni. On jotenkin haikeeta, että asiat, joihin on niin monen vuoden aikana tottunut, muuttuvat. Muutokset tietenkin kuuluvat elämään ja uusia ihania asioita varmasti tulee eteen. Jotenkin vain on koko ajan sellainen haikea olo. Myös sellainen epävarmuus tulevasta ahdistaa, vaikka yritän koko ajan ajatella, että kyllä asiat lutviutuu. Jännittää vain, että mistä saa töitä.

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Ihan samoja tunnelmia! Aikansa kutakin :)

    VastaaPoista
  3. Tää postaus on menny multa ihan ohi! Mutta tsemppiä sekä Lauralle että Jennille, kyllä noin upeille tyypeille aina töitä löytyy ja virta vie :) Ja joo, tuu jo kylään! <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!