torstai 29. joulukuuta 2011

Kiitoskirje

Rakkaat julkisen liikenteen päättäjät! 

Kiitos, että karsitte toisen Myllyyn bussilinjan. On mukavaa, kun töihin ja töistä kulkeminen on tehty astetta haastellisemmaksi. On mukavaa, kun työpäivä pitenee muutamalla tunnilla aikataulujen takia. Ei tarvitse keksiä niin paljoa tekemistä vapaa-aikana.

Tämä päivä voi toimia esimerkkinä. Työaikani oli 9.30-15.30. Aamulla lähdin töihin 8.20 bussilla, eli vaatimattomat 1h 10 min ennen työvuoron alkua. Bussi lähtisi 15.35, mutta viidessä minuutissa en ehdi kävelemään pukuhuoneeseen, vaihtamaan vaatteita ja kävelemään bussipysäkille. Joten täytyy mennä seuraavalla, joka lähtee klo 16.35. Siis vaatimattomat 1 h 5 min työajan päättymisen jälkeen. 

Vielä mukavampaa on (myös työnantajan mielestä) iltavuorot. Jolloin siis bussi lähtee klo 21.20 ja työaika päättyy joko 21.15 tai 21.30. Kohtaamme saman ongelman, ei ehdi viidessä minuutissa. Seuraava meneekin mukavasti klo 22.20. Mitäpä sitä muuta haluaisikaan tuohon aikaan tehdä kuin odottaa bussia tunnin. Työnantaja on mielissään kun kukaan ei oikein pystyisi olemaan töissä kaupan sulkemiseen. 

Onneksi työnantaja on jousutava mahdollisuuksien mukaan, ja tänäänkin sain aloittaa vuoroni 15 min aikaisemmin ja myös lopettaa sen verran aikasemmin. Joten en joutunut odottamaan sitä tuntia töiden jälkeen. Olen myös kuullut, että asiakkaat ovat myös antaneet meille asiakaspalautetta toimivasta joukkoliikenteestä. 

Vähäsen ketuttaa...

2 kommenttia:

  1. kannattaisko tehdä oikein joku adressijuttu?

    VastaaPoista
  2. Voipi olla.. Tosin vaikutusta ei varmaan ole ennen seuraavien aikataulujen julkaisua. Aika monen elämää tuntuu haittaavan.

    VastaaPoista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!