sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Magisso

Sain voittamani Magisson juuri ennen joulua, ja nyt muki onkin ollut melko ahkerassa käytössä. Nappailin muutaman kuvan yhtenä teehetkenä, älkää välittäkö höyryn aiheuttamasta sumusta :)
Mukista saa kivasti siiviläosan irti, joka mukavasti helpottaa mukin tiskaamista. Meidän perheessä ei omisteta tiskikonetta, joten manuaalisessa suorituksessa tällaiset lisät ovat tervetulleita. Materiaaliltaan muki on muovia, joten en kyllä mene takuuseen, että sitä yleensäkään voi laittaa koneeseen. Paketin tietenkin olen jo heittänyt pois, enkä äkkiseltään tietoa Magisson sivuilta löytänyt.
Teelehdet kuppiin vettä odottamaan!

Sitten niitä höryllä varustettuja kuvia. Muki on kallistettuna teelehtien suuntaan, ja vesi kaadetaan lehtien päälle. Siinä sitten haudutellaan.
Hauduttelun jälkeen kipataan kuppi toiseen suuntaan, ja tee on valmista nautittavaksi! Eikä muuten tule teelehdet naamalle, vaikka itse ensin ajattelin niin mahdollisesti tapahtuvan.


Muki on varsin toimiva ja niitä on saatavilla mustana ja valkoisena. Hinnasta ei ole hajuakaan, eikä hirmuisesti jälleenmyyjistäkään (Magisson sivuilla päivitys menossa, joten en päässyt tarkastamaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!