torstai 14. kesäkuuta 2012

Pinkkiä

Täytyy sanoa, että vaikka kännykällä bloggaaminen on äärimmäisen helppoa ja kätevää, niin välillä kaipaa läppäriä bloggailuun. Oma kone vetelee viimeisiään (ei sammu tai pääse nettiin) ja miehen kone ei myöskään ole nopeimmasta päästä.

Nyt olen erityisesti kaivannut konetta kun mieli tekisi hieman uudistaa blogin ulkoasua. Nimikin kaipaa mielestäni jotain. Mistä ihmeestä bloggaajat keksivät niin hyviä nimiä blogeilleen! Itse kaipaisin ehkäpä jotain lyhyempää ja ytimekkäämpää.

Millainen teidän mielestä on hyvä blogin nimi? Löytyykö ideoita mikä nimi sopisi blogilleni?

Kuvituksena toimii Roccassa nauttimani upean värinen tee. Kuva ei tee värille oikeutta, niin herkullisen värinen se oli.

3 kommenttia:

  1. Tule kylään joku päivä niin lainaan konetta ja nettiä niin saat uudistaa blogia. :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä nimen keksimisen kanssa : ) Ikävä kyllä en osaa auttaa, koska tuollaisten nimien keksiminen on hankalaa. Itselle se oli tosi vaikeaa enkä vieläkään oikein pidä oman blogini nimestä ihan hirveästi, mutta kyllä siihen on tottunut. Mistä itse aikoinaan keksit oman blogisi nimen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikaisempi blogi oli nimeltään Pikkuinen, joka on yksi niistä lempinimistä, jonka mieheni on keksinyt. Tämä oli sitten jatkoa sille.

      Vaikeita nämä nimiasiat ovat!

      Poista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!