maanantai 22. elokuuta 2011

Kulttuuria

Yksi työn "haittapuolista" on se, että nykyään tietää jonkin verran tulevista konserteista ja teatteriohjelmistosta. Muutamia houkuttaisi mennä katsomaan. 

Les Misérables Åbo Svenska Teaterissa. 
Tämä on houkuttanut hetken, ja vielä enemmän se alkoi houkuttamaan bongattuani suomenkielisen tekstityksen. Tänä syksynä siinä vielä olisi Tomi Metsäketo. Aikaisemmin olen käynyt kuuntelemassa Metsäkedon joulukonserttia Mikaelin kirkossa ja kerran konserttitalolla herran konserttia. Mahtava ääni. 

 
KAKOLA Rock-musikaali Turusta 
Vaikuttaa mielenkiintoiselta (ja on muuten myynyt lippuja ihan kiitettävästi!), ja erilaiselta. Vaikkakin Veeti on ihan eri sarjassa kuin Metsäketo, niin täytyy tässäkin todeta, että on melkoisen upea ääni. 


Anna Karenina kaupunginteatterissa 
Anna Karenina on saanut osakseen paljon kiitosta, ja jo keväällä puhuin tämän katsomisesta. Nyt syksylläkin on muutama näytös (lisäesitykset 8. ja 13.10.) 


Kesäyön hymyilyä kaupunginteatterissa 
Tämäkin vaikuttaa katsomisen arvoiselta. Tuntuu mukavan "leppoisalta" ja hauskalta. 



Oletteko käyneet katsomassa jotain näistä tai oletteko menossa? Suositteletteko vielä jotain muuta?

6 kommenttia:

  1. En oo käynyt, enkä ehkä menekään, mutta tuo Stand up, Turku -viikko näyttäis aika houkuttelevalta kans syksyllä!

    VastaaPoista
  2. Totta, melkoisen houkutteleva sekin!

    VastaaPoista
  3. Käytiin katsomassa Les Misérables heti pian siinä kun se tuli ohjelmistoon. Oli oikeasti ihan loistava! Suomenkielinen tekstitys oli ihan kiva lisä, vaikkakin ruotsin auttavalla ymmärryksellä sai paremmin juonesta kiinni. Tosin meidän isä ei osaa ruotsia paljon ollenkaan ja nautti esityksestä silti. Ehdottomasti yksi parhaita esityksiä, joita olen käynyt katsomassa.

    Kakolaa olisi kyllä ihan kiva käydä katsomassa, mutta on niin hankala suunnitella asioita johonkin helmikuulle jo nyt. Katseltiin jonkun teatterin aikatauluja ja siellä oli muistaakseni Turun lähihistoria niminen esitys tulossa nyt syksyllä. Se vois kanssa kiinnostaa, jos osais vaan aikatauluttaa itsensä Turkuun.

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla, että oli katsomisen arvoinen. Tosiaan, Kakola myy lippuja älyttömän hyvin, mutta aikatauluttaminen helmikuulle tuntuu melkoisen kaukaiselta.

    Tosiaan, toi lähihistoria voisi kanssa olla hyvä, ainakin näin turkulaisena :)

    VastaaPoista
  5. Mä haluisin kattoon tota anna kareninaa! Täytyykin kattoo oisko vielä lippuja..

    VastaaPoista
  6. Uskoisin, että ainakin joitain lippuja vielä löytyy. Kunhan ei hirveän montaa vierekkäistä halua :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!