sunnuntai 21. elokuuta 2011

Sunnuntai-illan puhdetta

Tarkoitus oli vielä tänään nähdä Outi ja Kerttu, mutta pikku-prinsessa oli kipeä :( 

Hetken mielijohteesta aloin sitten siivota vaatekaappia. Samalla kun tyhjensin laatikoita ja viikkailin vaatteita, pesi pesukone samalla pyyhkeitä ja lakanoita. On muuten hirmuisen käteviä nuo "ilfat" (eli ikean elfat) vaatekaapissa. Vielä jokin aika sitten en yhtään pitänyt ajatuksesta, että vaatekaapista heivataan perushyllyt, ja tilalle tuollaiset metallihäkkyrät. Mutta niin vain sai miekkonen ylipuhuttua tämän pään. Enkä palaisi takaisin vanhaan! Niin paljon kätevämpiä ovat nuo metallihäkkyrät. 

Koko kaappi tuli siivotuksi ja muutamat käyttämättömät vaatteet tulivat tiensä päähän. On se mielenkiintoista kuinka vaatteisiinkin voi kiintyä. Vielä jäi hame, jota olen käyttänyt yläasteella, ehkäpä jopa lukion ekalla. Nykyään se on eräänlainen tavoitehame. Valkoinen rento kauluspaita, josta kainalot olivat kellastuneet ja malli kadonnut, sai kyytiä. Mutta kovasti vielä pyörittelin sitä, ja mietin josko se olisi käyttökelpoinen.

Tähän olisi niiiiiin kaivattu before-kuva. Muutenkin aika turhat kuvat, mutta blogi käy tylsän näköiseksi, jos siinä vilisee pelkkää tekstiä :) Toisaalta hyvä teksti voisi korvata huonot kuvat, mutta kumpikaan ei ole allekirjoittaneen bravuuri. Joten saatte molempia keskinkertaisina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!