torstai 17. marraskuuta 2011

All I want for Christmas


Jos voisin saada ihan mitä tahansa joululahjaksi, haluaisin nämä. Mutta taitaapi olla liikaa joulupukin budjetille puhelin ja tietokone :) Mutta aina saa toivoa :)

Calvin Kleinilla on ihania yöppäripöksyjä, niitä harkitin jo Hulluilla Päivillä. Jäivät ostamatta. iPhonesta ja Macista olen haaveillut, mutta kun ovat niin perhanan kalliita! Jari Tervon Layla vaikuttaa mielenkiintoiselta, samaten Kaari Utrion kirja vaikutti mielenkiintoiselta, en vain millään muista sen nimeä. Pyyhkeitä ja lakanoita kaipailen myös lisää. Juuri eilen vaihdoin lakanat, ja huomasin kuinka aluslakanasta on väri paennut. Jalkapyyhe olisi hauska, meillä kun astutaan suihkuhuoneesta (no se pieni koppero, mikä kompaktisti yhdistää vessan, suihkun ja pyykkihuoneen) suoraan parketille. Ei niin kätevää, ja onhan siinä käytössä pikkupyyhkeitä. Mutta tuo kertoisi heti käyttötarkoituksen. Essencen vesilasit ovat aivan ihania! Kaapista niitä löytyy kaksi kappaletta, mutta eihän ne riitä mihinkään!

Noh, nämä ovat haaveita. Todellisuudessa olemme miehen kanssa päättäneet ostaa uudet patjat joululahjaksi. Ihanaa! Tämän hetkiset patjat ovat parhaat päivänsä nähneet jo aikaa sitten (ei siitä sen enempää), ja niissä nukkuminen on tuskaa. Selkäkipuja ja asennon vaihtamista koko ajan.

Joko te olette tehneet toivelistanne joulupukille?
Posted by Picasa

3 kommenttia:

  1. Joululahja toiveena on paljon suklaata, koska kahden kuukauden karkkilakkoni päättyy jouluaattona :)
    En ole vielä ehtinyt miettiä mitään "oikeita" joululahjatoiveita. Tulee tuo joulu liian nopeaa.

    VastaaPoista
  2. Laura M.: Jeps, nyt on kokeiltu ensimmäinen kollaasi :)

    Satu: Oih, suklaata! Maistuu varmasti erityisen hyvältä lakon jälkeen.

    VastaaPoista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!