lauantai 12. marraskuuta 2011

Ompelija pisti tuulemaan ja puku on jo valmis. Pukunin blogiin on päivitetty muutama kuva puvusta päälläni. Jos käytte kurkkaamassa, katsokaa vain pukua, älkää mallia :) 

Prosessi oli siis todella nopea! Puvullahan ei ollut mitään kiirettä, sillä minulla ei ole mitään juhlia tiedossa, joihin sen olisin tarvinnut. Tiistaina vein puvun ja perjantaina hain puvun kotiin. Kangasta tosiaan jäi hirmuinen määrä ja myöhemmin tulevaisuudessa siitä toivottavasti tehdään kastemekko. Puvun kirjailuja jäi myös jäljelle, samoin kuin uuden puvun ruskeaa kangasta. Saara (ompelija) ideoikin, että halutessani voisin teettää ruskeasta kankaasta laukun, johon myös laitettaisiin puvusta jäänyttä kirjailua. Kuulostaa mahtavalta! Olen jo aiemmin ihastellut Saaran laukkuja. Taloudellinen tilanne ei salli laukun teettämistä nyt, mutta ehkäpä myöhemmin. 

Suosittelen lämpimästi kääntymään Saaran puoleen, mikäli on itsekin ajatellut jotain vastaavaa. Minulla ei ainakaan ole yhtään pahaa sanaa sanottavana.

2 kommenttia:

  1. Todella ihana puku tuli, todella hyvä idea muokata hääpuvusta jotain uutta sen sijaan, että se jää kaappiin roikkumaan käyttämättömänä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu! Nyt vaan innolla odotan tilaisuutta käyttää pukua :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!