torstai 24. marraskuuta 2011

Muutama ajatus bloggaamisesta. 

Ihailen monien bloggaajien blogeja. Kuinka jotkut ovat osannetkaan luoda sekä visuaalisesti miellyttävän blogin että mahtavia tekstejä. Blogi on huolitellun näköinen, mutta kuitenkin rento. Tavoitteita, jotka toivon joskus saavuttavani.

Haluaisin, että jokapäiväisessä elämässäni olisi jotain kirjoitettavaa joka päivälle. Eihän se ihan niin mene. Ja toisaalta aina ei vain voi kirjoittaa. Kuten eilen podettuani koko päivän päänsärkyä. Ei tee mieli tuijottaa tietokoneen ruutua. 

Rakastan kuvia blogeissa! Mutta itse ujostelen kuvaamista julkisilla paikoilla. Voin julkaista itsestäni kuvia, mutta en viitsi muista julkaista keskustelematta. Tai väkisin ottaa kuvia. En myöskään halua pyytää ketään väkisin ottamaan minusta kuvia (harvoin ne onnistuvat, aina täytyy vääntää naama tyhmästi). Maisemakuvien tai muiden sellaisten ottaminen ei ole mikään ongelma, mutta esimerkiksi eilen olisin voinut ottaa kuvia ihanasta paikasta, jossa ystävän kanssa kävin lounaalla. Annoksestani otin kyllä kuvan, ja päätin palaavani ottamaan muita kuvia. Kun tämä on tapahtunut, lupaan kirjoittaa paikasta teille. 

Kyllähän ihmiset paljon kuvaavat julkisilla paikoilla ja kirjoittelevat asioista blogeihin. Jotenkin omaa päätä vaivaa kuitenkin se, että blogillani ei ole sellaisia lukijamääriä (bloggerin mukaan 8 seuraajaa, suurkiitos teille! Ja yhtä suuri kiitos muillekin, jotka ihananasti ovat käyneet blogin historian aikana 3879 kertaa!), jotka "oikeuttaisivat" kuvailun. Mutta kyllä tästä "dilemmasta" vielä päästään. 



2 kommenttia:

  1. Painin ihan samojen dilemmojen kanssa. Pitäisi vaan inspiroitua kantamaan kameraa ja ottamaan hetkiä talteen. Samalla saisi omaa "kuvapankkia" kasvatettua.

    VastaaPoista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!