lauantai 18. helmikuuta 2012

Chorizo-vodka pasta




Chorizo-vodka pasta
(2-4 hengelle)

250 g pastaa, al denteksi keitettynä
70 g chorizo-makkaraa, suikaloituna
2 rkl oliiviöljyä
2 tl valkosipulia, raastettuna
¾ dl vodkaa
3½ dl kermaa
2 rkl tomaattipyreetä
1 rkl kapriksia
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 rkl basilikaa, silputtuna
Parmesanjuustoa
Suolaa
Pippuria
Sokeria

Lämmitä pannulla tilkka öljyä ja lisää raastettu valkosipuli. Lisää vodka, tomaattipyree ja kerma. Anna kiehua noin 10 minuuttia niin, että alkoholi haihtuu. Mausta seos sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää keitetty pasta, chorizo, kaprikset ja mustat oliivit. Lopuksi lisää vielä kirsikkatomaatit ja anna niiden pehmetä hieman, noin 1-2 minuuttia. Koristele annos parmesanjuustolla ja basilikalla.

Alkuperäisessä ohjeessa oli lisäksi mustia oliivija 3 rkl, jos haluat niitä joukkoon, niin sekaan kapristen kaverina. Alkuperäisresepti on Sara La Fountainin blogista

4 kommenttia:

  1. Jee, tätä täytyy testata!Näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Taivaallista pastaa! Suurkiitos reseptistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleva hyvä! Tässä itsekin olen ajatellut taas tehdä tätä joku päivä.

      Poista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!