tiistai 28. helmikuuta 2012

My Precious Ones

Vuorossa jotain muuta kuin haastetta! Pieni postaus lempparikengistä, joka tytön rakkauden kohteista.
Näin nämä kengät ensimmäistä kertaa Kuala Lumpurin lentokentällä kun olimme siirtymässä Langakawille. En kuitenkaan ostanut kenkiä, ne olivat hieman hintavat aiottuun shoppailuhintaan. Kuala Lumpurissa näkyi todella paljon ihania kenkiä melko edulliseen hintaan. Kengät kuitenkin jäivät mieleen ja Langkawista löytyi kyseinen kenkäliike. Kävin siellä ihastelemassa ja kokeilin vielä kenkiä. Haaveissa olivat tällaiset mustat, mutta kokoni oli loppu. Jahkailun jälkeen päädyin kuitenkin ostamaan nämä konjakin väriset. Eikä harmita yhtään!!! Hinnassa voitin hieman Langkawin verovapauden ansiosta, noin 40e jäi hinnaksi.

Merkiltään ovat Sembonia, täältä voit ihastella eri tuotteita.


 Old Faithful. Kovasti jo kärsineet kengät ja monissa juhlissa käyneet. Näillä on tanssittu jo neljät häät, suurinpiirtein yhtä monet pikkujoulut ja muutamat joulugaalat. Viimeisissä pippaloissa joku pudotti juotavansa lattialle ihan vieressäni, nyt kengät ovat melkoisen läikykkäät. Ostin kengät Biancosta vuosia sitten.

 Saapasrakkautta. Nämä sain isoäidiltäni joululahjaksi jokunen vuosi sitten. Aika hyvä maku isoäidillä, eikö? Näitä olen käyttänyt todella varovasti, etten vain pilaa niitä.Tuo tummempi ruskea on mokkaa, eikä näillä tuolla loskassa paljoa yliopistolle kävellä. Tänään putsasin mokan ja suihkuttelin suoja-ainetta. Jahka kelit hieman paranee niin pääsevät nämäkin hieman ulkoilemaan.

 Yhden päivän käytetyt kengät. Sen tähän asti tärkeimmän päivän. Omat hääkengät. Nämä luultavasti päätyvät värjättäväksi, sillä nämäkin ovat kärsineet värjäytymisestä. Hääpäivänä maa oli hieman kostea, aamulla satoi vettä. Päivän aikana tuli talsittua nurmikolla ja hypähdeltiinhän siellä ystävien kanssa. Tuli muuten kivat kaverihyppykuvat häistä. Ehkäpä nämä saavat tummanruskean kuorrutuksen, sopivat sitten uudistetun hääpuvun kanssa yhteen.

Rakastan kenkiä. Niitä ei ole liikaa. Ei vaikka mies niin yrittää väittää. Niitä voisi olla enemmän.

2 kommenttia:

  1. Ihanat noi ensimmäiset kengät. Täydelliset keväällä ja kesällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään niistä itsekin hirmuisesti! Iso plussa vielä siitä, että ovat todella kevyttä materiaalia.

      Poista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!