perjantai 17. helmikuuta 2012

Puhelimen matka kotiin


Tämä on tarina erään puhelimen matkasta kotiin. 

Puhelinta käytiin metsästämässä Myllyn dna-liikeestä, jossa ensin kerrottiin tuotteen olevan tilaustuote. Yksi puhelu, ja tuote päätettiin tilata. Toinen myyjä kertoo, että tilauksia ei oteta vastaan. Puhelimen sisarukset, jotka oli tilattu ennen joulua, eivät olleet vielä löytäneet tietänsä liikeeseen. Pieni harmistus iski. Lauantai-iltana päätettiin hieman selailla dna:n nettikauppaa, ja katsoa miten käy jos sieltä yrittää puhelinta tilata. Tilaus meni läpi, ja toimitusajaksi kerrottiin 4-8 arkipäivää. Toimitusajan suhteen oltiin hieman epäileviä, varmaan jossain vaiheessa tulee ilmoitus, ettei tuotetta ole juuri nyt. Maanantaina setä-dna soitti liittymäasioista, ja jo keskiviikkona puhelin oli löytänyt tiensä postiin! 

Melko nopeaa toimintaa! 

Posti oli ilmeisesti unohtanut jotenkin kuitata puhelimen, eikä liittymä toiminut. Kävin setä-dnalla Myllyssä, ja setä ystävällisesti tarkasti tilanteen, aktivoi uuden sim-kortin ja vieläpä ystävällisesti siirsi yhteystiedot vanhalta similtä uudelle. Tässä vaiheessa tiedoksi, että iPhonen sim on pienempi, joten siksi vaihto. 

Nyt ollaan tutustuttu puhelimen kanssa muutama päivä, ja tyytyväinen olen ollut. Tosin onhan tässäkin omat heikkoutensa, en niitä kiellä. Allekirjoittanut haluaisi kovasti oman soittoäänen, mutta helpommin sanottu kuin tehty, jos ei halua ostaa iTunesista. Tosin tämäkin voi helpottua kun oppii kaikki niksit. 

Yleisesti käytön oppiminen on ollut helppoa (vaikkakin soitin vahingossa miehelle kun piti soittaa kaverille, mutta se johtui vain siitä, että sorkin puhelinta nenällä kun en halunnut ottaa hanskaa pois), katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 

Jos siis harkitset kyseisen yksilön sisaruksen hankkimista, ja kaupasta ei tahdo löytyä, kannattaa suunnata nettiin. Oli muuten tilaaminen helppoa.




6 kommenttia:

  1. Nenää minäkin olen yrittänyt käyttää pari kertaa, mutta helpompi vaan palelluttaa sormet ja ottaa se hanska pois. :)

    En varma ole mutta luulisin että saat itunesin kautta ladattua sinne myös omia koneella olevia kappaleita. Näin ainakin ipod toimii.

    Täällä on yksi innokas kommentoija kun yrittää päästä näppäimistöön käsiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nenä on kätevä :) Osumatarkkuudessa on hieman treenattavaa.

      Latasin iTunesin koneella, ja onnistuin lataamaan sinne soittoääniä yhdeltä sivustolta. Miinusta tosin siitä, että ilmeisesti (muiden köyttäjien mukaan) iPhonelle ei saa kokonaisia kappaleita soittoääniksi.

      Siellä harjoitellaan siis seuraavaa sosiaalista mediaa, tekstiviestit on jo vanha juttu :)

      Poista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!