perjantai 30. syyskuuta 2011

Nesting

Täällä on hirmuinen pesänrakennusvietti menosa. Tai no ei varsinainen pesänRAKENNUS, mutta sisustus. Sisutuksen vaihtaminen/uusiminen on kuitenkin melkoisen hankalaa. 

1. Sohva on aika iso sisutuselementti. Haluaisin vaihtaa sen, mutta se ei ole rahallisesti mahdollista/kannattavaa. Tällä siis mennään. 
2. Myös keittiökalusteet ovat aika iso juttu. Haluaisin ison ruokapöydän, jonka ääreen mahtuisi paljon ihmisiä. Se vain ei mahdu tähän kämppään. 

Siinä kaksi ehkäpä suurinta ongelmaa. 

Eilen selailin Elloksen kuvastoa ja bongailin uusia keittiön verhoja. Tänään hiplailin uutta vilttiä sohvalle ja valokuvakehyksiä. Viltti jäi hiplailuasteelle, koska en ollut varma materiaalivalinnasta. Ei kotipesua ja valkoinen. Ei hyvä yhdistelmä tässä taloudessa. Kehyksetkin jäivät kauppaan kun huomasin toisessa hieman naarmuja. Lähdin hakemaan uutta, mutta jätinkin molemmat hyllyyn kun en ollut varma väristä. Toisaalta ne olivat valkoiset, eikö ne sovi kaiken kanssa? Ajatuksena oli laittaa toiseen kehykseen mustavalkoinen hääkuva meistä, ja toiseen tulevan kummilapsen kuva. Mutta onko tyhmää laittaa kaksi kuvaa, joista toinen on värillinen ja toinen mustavalko. 

Mietinkö ehkäpä liikaa ihan vain valokuvakehyksiä?

Edit: Teksti on kirjoitettu jo torstaina, en sentään tänä aamuna ole ehtinyt kaupoille :)

5 kommenttia:

  1. Voitais mennä yhdessä sisustusostoksille :) Haluaisin jotain pientä jolla sais uutta ilmettä. Niinkun kasveja, tyynyjä, verhoja, kynttilöitä jne. On nimittäin täälläkin himo laittaa uutuutta ja järjestää vanhoja. Tehdä tästä oma koti.

    VastaaPoista
  2. Ehkä on hyvä miettiä kauan vilttejä ja valokuvakehyksiä, niin tulee kerralla hyvät :)

    VastaaPoista
  3. Jeps, pikkujuttuja joilla voisi piristää ilmettä :) Voisi kyllä joku päivä tehdä jonkun reissun!

    VastaaPoista
  4. En suosittele valkoista vilttiä jos kummityttösi tulee kylään. :) Ja kuvia saat kyllä lisää.

    VastaaPoista
  5. Hih! Vilttejä saa aina uusia, jos siltä näyttää :) Eikä sohvassakaan näy mitään. Kuvia miljoonittain!

    VastaaPoista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!