torstai 1. syyskuuta 2011

Ystävämme Kela

Haluan jakaa kanssanne jotain, joka kuvastaa ah niin hyvin opiskelijoiden parasta ystävää.. Kela. 
Me opettajaharjoittelijat olemme siinä mielessä varsin onnellisessa asemassa kun saamme myös harjoittelukoulusta opiskelijahintaista ruokaa. Ruokakupongit (2,20/kpl) saa ostaa ihanilta tekniikan pojilta (jotka eivät ymmärtäneet kaverin pointtia, kun yritti antaa setelin lisäksi kolikon, vaikka seteli riitti kuponkeihin. Sitä voi sitten miettiä, miksi tällaista kaveri yritti.). 

Kelan tarkastuksen jälkeen tuli päätös, jonka mukaan opiskelijakortti on ltava lautasella koko ruokailun ajan. Tämä on meidän kesken aiheuttanut pohdintaa siitä, saako kortin laittaa pois kun lautanen on tyhjä, vai vasta kun astiat palauttaa. 

Opettajien on myös saatava hieman ekstraa (tämä on ollut voimassa jo aiemmin), joten he saavat perusaterian lisäksi yhden hedelmän. 

Keittopäivänä korkeakouluopiskelijoiden on kuitenkin saatava lisäksi myös lisäkesalaattia. Tätä salaattia ei kuitenkaan saa tarjota oppilaille tai opettajille. 

Joten korkeakouluopiskelijat saavat noutaa ruokansa linjastoista 4,5 ja 6. Keittopäivänä linjastolla 4 on oma pikku boksinsa, josta siis korkeakouluopiskelija saa lisukesalaattinsa. 

Kelako hankala? 

(Oikeasti allekirjoittanut on selvinnyt ilman suurempia ongelmia ko. laitoksen kanssa, mutta tämä ihan pikkusen alkoi naurattamaan)

2 kommenttia:

  1. Onneksi nauratti vain ihan pikkuisen :) Ja niin, miksiköhän se kolikko olisi kannattanut ottaa vastaan..hmm.. tai miksi sinne hemmetin koppiin ei voida ottaa töihin välillä sellaista jannua, joka osaisi tehdäkin siellä jotain, ilman että se veisi ainakin puolta tuntia per asiakas?

    VastaaPoista
  2. Juu, tosiaan jäi mainitsematta, että palvelu ei myöskään ole maailman nopeinta :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!