torstai 8. syyskuuta 2011

Tiedättekö sen tunteen, että olisi vaikka mitä kirjoitettavaa blogiin, mutta koittaa hillitä itseään kirjoittamasta viittä postausta päivässä? 

Lähiaikoina on ollut sellainen olo. Tiedän, että jossain vaiheessa tulee hiljaisempi vaihe, jolloin ei tunnu olevan mitään kirjoitettavaa. Tai ainakin aina ennen on tällaisia kausia tullut. Toisaalta nyt asenne kirjoittamiseen on ehkä hieman erilainen. 

Ennen ehkä harkitsin jollain tavalla enemmän, mitä kirjoitan. Ja oma arkielämä ei tuntunut kirjoittamisen arvoiselta. Nyt tuntuu, että siitäkin saa jotain aikaiseksi. 

Kuitenkin olen tosiaan koittanut hieman hillitä itseäni, ja olenkin muutaman kerran kokeillut ajastettua postausta. Kirjotan tekstin valmiiksi, mutta julkaisen vasta seuraavana päivänä. 

Ehkäpä tämä jonkinlaista itsensä huijaamista, mutta toistaiseksi julkaistuja kirjoituksia on tullut lähes päivittäin. Myönnetään, että itse ainakin olen hieman malttamaton lukija. Innolla odotan aina uusia kirjoituksia lukemistani blogeista. 

Toisaalta osa kirjoituksista on juuri tällaisia. 
Ei päätä eikä häntää.

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä on kivaa että on luettavaa, vaikkei niissä järkeä olisikaan :) Itekin kirjoitusvimmassa teen luonnoksia, niin sitten kun ei ole sanottavaa niin voi julkaista aiemmin koottuja juttuja. Kivaa, että kirjoitat paljon! Jos et viitti kirjottaa koko ajan niin kommentoi välillä, esim mulle ;)

    VastaaPoista
  2. Jep, täytyy myöntää, että kommentointi on kärsinyt :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!