keskiviikko 19. lokakuuta 2011

 Maanantaina meillä syötiin pippuripihviä ja paistettuja kasviksia. Oli hyvää, vaikka itse sanonkin! 



Nyt olen ollut melkoisen innostunut kasvislisäkkeistä. Lähinnä tarjolla on ollut joko tällaisia paistettuja kasviksia tai keitettyä kukka- ja parsakaalia. 

Aamuisin taas nautiskelen hedelmiä. 
Kivennäisveden kanssa sekaisin mitä hedelmiä milloinkin. Kuvasta löytyy avokadoa, ananasta ja persimonia (tai sharonia, mitä sitten haluaakin käyttää). Tänään sekaisin meni avokado ja keltaiset kiivit. Vähäsen vitamiineja päivään!

2 kommenttia:

  1. Nam! Meillä on blenderi ollu rikki jo yli vuoden... olis kiva surauttaa smuuti.

    VastaaPoista
  2. Voih! Ei auta kuin uuden hankkiminen. Smuutin surauttaminen on muuten tosi jees, mutta meidän masiina on hirmuinen mölyapina!

    VastaaPoista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!