keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Tämä viikko on ollut aikamoista haipakkaa. Eikä se yhtään rauhoitu loppuviikollakaan. Blogi on jäänyt hieman taka-alalle, enkä yhtään tykkää siitä. Toisaalta järkkärikamera asustaa taas meillä, joten toivottavasti ainakin parempia kuvia on luvassa. Jahka ehdin niitä ottamaan :) 

Maanantaina aloitin päivän harjoittelulla, koulusta kaverin luo ja tehtiin vähän tortilloja ennen siirtymistä iltaluennoille. Ne luennot olivat IHAN kamalia! Olin ihan pihalla. Ja näistä pitäisi kirjoittaa oppimispäiväkirjaa. Ainakin siellä puhuttiin cyborgeista. Jeps, tää on muuten terveystietoa. Iltaluennot loppuivat hieman seitsemän jälkeen, pikaisesti kauppaan ja kotiin. Uni maistui. 

Tiistaina päivä suhahti harjoittelussa. Maanantaina opetin itse koko päivän, loppuviikon toimin apuopettajana. Joten siinä mielessä tiistai oli maanantaita rennompi. Koulusta kotiin, ja yllättäen päätin lähteä moikkaamaan kaveria ja tulevaa kummityttöä. Käytiin vähän lenkkeilemässä tyttöjen kesken. Kauppareissu ja samalta reissulta miekkonen kyytiin ja kotiin tekemään ruokaa. Käytiin viemässä moottoripyörä appivanhempien autotalliin ja varusteet kaappiin viettämään talvea. Taas uni maistui.

Tänään päivä meni tuttuun tapaan harjoittelukoululla. Ihana pikkuveli tuli hakemaan koulusta ja mentiin yhdessä kaakaolle. Samalla haettiin hääpuku pesulasta. Ja sitten ihana veli vielä antoi kyydin kaverin luo, jossa taisteltiin kouluhommien parissa muutama tunti. Kotona 19.00. En edes riisunut kenkiä, kun lähdettiin käymään isovanhempien luona, jossa meidän tulevien talvirenkaiden alumiinivanteet olivat säilössä. Taitaa tänäkin yönä uni maistua. Onneksi huomenna ei ole kahdeksan aamu, saa nukkua hieman myöhempään. 

Ja sama meno jatkuu huomenna. Kouluun ja töihin. Työpäivä päättyy 21.15. Perjantaina harjoitteluun kahdeksaksi. Lauantaina töihin. Sunnuntaina on viikon kruunaus, tulevan kummitytön ristiäiset. Täytyy kyllä sanoa, että kun on jotain mukavaa mitä odottaa koko viikko, jaksaa sen voimalla paremmin. 

Ensi viikko näyttää (ainakin toistaiseksi) rauhallisemmalta. Oppilailla on syysloma, joten ensi viikko on harjoittelusta vapaata.

3 kommenttia:

  1. Oli kivaa kun tulit kävelylle meiän kans. Saa tulla uudestaankin. :)

    VastaaPoista
  2. mulla löytyy hommaa ensviikoksi,kaappien putsausta yms...tervetuloa ja sen nukketalon saa noutaa vaikka heti

    VastaaPoista
  3. Anni: Oli kyllä hyvä lenkki! Täytyy tehdä uudestaan!

    anne: Joo, jahka pääsen sohvan pohjalta :) Kyllä varmaan joku päivä onnistuukin kun ei niin hirveästi tarvitse yliopistolla olla.

    VastaaPoista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!