keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Tänään olin hieman siivoilemassa äitin ja veljen kanssa, siinä taloudessa kun koittaa pian muutto. Isäpuoli laiskotteli ja oli töissä. Kaapeista löytyi kaikenlaista vanhaa, osa vanhempia kuin toiset. 
Sairaalarannekkeet ovat äitillä vielä tallessa. Tämä tyttönen on ollut enemmänkin tutkittavana kun ei ole yksi ranneke riittänyt.
 Partiossakin on käyty. Jonkin aikaa. Jäi pois kun oli samaan aikaan tanssin kanssa. Vyökin on ollut, mutta se on lahjoitettu eteenpäin.
 Myllyn Unikulmassa oli taidetta. Äitillä on ollut juurikin tuon mallinen peilipöytä, jonka äiti myi vähän aikaa sitten. Mutta ainakaan taitelijan nimi ei kuulostanut tutulta.
 Hölmöläiset kaupassa.

3 kommenttia:

  1. ihana, kun on säilytetty nuo rannekkeet! :) hihhihhii, mulla onkin enemmän partiomerkkejä kun sulla! voiskin kaivaa kans sen takin ja tarkistaa mitä kaikkea mun niiden merkkien mukaan pitäis osata..

    VastaaPoista
  2. Joo, merkit jäi vähän vähälle... Vaikka kyllä siellä tuli muutama vuosi vietettyä. Ja olin vielä vartiojohtaja (oliko se se nimike, kun vedin kaverin kanssa ryhmää? Ei sudenpentuja.)

    VastaaPoista
  3. Oo, oot ollu oikein vetovastuussakin! siistiä :) (joo on se oikea nimike).

    VastaaPoista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!