tiistai 18. lokakuuta 2011

Piti muuten kysymäni, että löytyykö joltain ihan älyttömän hyvää lämpimän mutakakun reseptiä? Siis joku sellainen ihana, joita joissain ravintoloissa saa. En kyllä ole ikinä tuota omaani lämpimänä kokeillut, joten sitäkin voisi tietty testata..

Jätäpä resepti tai linkki kommenttiboksiin!

Suklaahirmu kiittää!

4 kommenttia:

  1. En ole itse vielä ehtinyt testaamaan tätä ohjetta kun löysin jokin aika sitten.

    Laske kaloreita toisena päivänä. Ja laske kolmeensataan: Sekoita 300 g sulatettua suklaata, 300 g voita, 300 g sokeria ja 300 g pastöroituja kananmunan keltuaisia taikinaksi ja paista 180 asteessa. Kakku on valmis, kun pinta on aavistuksen kova ja massa vielä liikkuu vuoassa, kun otat kakun pois uunista. Sama rakenne kuin mudalla silloin, kun se on parhaimmillaan.

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti testaukseen, kiitos! Tosin termi "pästoroitu keltuainen" on melkoisen vieras.. Mutta eiköhän se selviä :) Ja ei niitä kaloreita lasketa ikinä kun leivotaan!

    VastaaPoista
  3. Joo on vieras termi, mutta luulisin että ihan perus keltuainen käy siihen. Tai sitten google kertoo. Muista kertoa sitten tuliko hyvää. :)

    VastaaPoista
  4. Joo, ajattelin luottaa googlen mahtiin! Täytyy testata niin, että pääsette maistamaan :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun tulit! Jätä toki viesti, tykkään niistä valtavasti!